Tuinfeest

Statafel gedekt met bloemen, glazen, wijn en waxinelichtjes

Tuinfeesten zijn op dit moment helemaal hip! Of je nou een grote tuin hebt of een wat kleinere, een feest in je eigen tuin is persoonlijk en je kunt het precies zo invullen en aankleden als je zelf wilt.
De organisatie van een feest in je eigen tuin kost wel iets meer tijd en energie dan wanneer je je feest ergens op een locatie organiseert. Zie je het niet zitten om deze organisatie helemaal zelf op te pakken, dan helpen we je daar graag mee. Samen kijken we wat jij of jullie willen en wij zorgen dat het een geslaagd feest wordt.

Niet alleen in de zomer kun je een feest in de tuin geven, ook in de koudere maanden kun je prima een sfeervol feest in de tuin geven. Denk hierbij aan een feest met luifels, vuurkorven en een bbq of aan een gezellig Oktoberfest!

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen of wil je je tuinfeest door ons laten organiseren, neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wil je je feest zelf organiseren en ben je op zoek naar aankleding voor je feest? Neem dan eens een kijkje bij onze Themaboxen.

Naast aankleding voor je feest, kun je bij ons ook terecht voor een bar, luifel, verlichting, tafels en meer! Meer informatie hierover vind je in het menu onder verhuur.

Gekleurde lampionnen en lichtsnoeren in een donkere tuin
5 cocktails op een rijtje met rietjes en vers fruit erin
Groot kampvuur in de nacht