Algemene voorwaarden Blink Events

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 77694597

Reserveren van materialen of een offerte aanvragen
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan snel en makkelijk via onze website onder het kopje “contact”. Je aanvraag wordt persoonlijk door ons verwerkt en ons streven is om binnen 48 uur op je aanvraag te reageren. Pas nadat je akkoord bent gegaan op onze offerte worden de goederen en diensten voor je gereserveerd voor de desbetreffende datum. Indien je aanvraag spoed heeft, kun je het beste ook even telefonisch contact met ons opnemen. 

Huurtermijn en prijzen
Voor de huur van onze materialen en themaboxen geldt automatisch een huurtermijn van 48 uur (2 dagen). Mocht u de goederen langer willen huren, dan kunt u dit bij ons aangeven. Hiervoor worden extra kosten voor in rekening gebracht, maar we hanteren hierbij wel een aantrekkelijke korting.  Alle genoemde prijzen zijn per stuk. De btw is vrijgesteld, dus deze wordt niet berekend
.
De kosten dienen bij het ophalen of het leveren van de materialen betaald te worden.
Overige kosten voor transport, hulp bij opbouwen en evt en schoonmaken achteraf, worden apart hiervan berekend.

Borg
Voor de huur van onze luifel vragen wij een borg van € 200,00. Voor de themaboxen is dit € 25,00.

Voor overige materialen is de borg afhankelijk van de waarde van de materialen. De borgsom wordt opgenomen in de offerte en dient vooraf betaald te worden. Dit bedrag ontvangt u natuurlijk van ons terug als alle gehuurde materialen weer netjes terug gebracht worden.

Bezorgen en bezorgkosten
Themaboxen en kleinere materialen worden bij voorkeur door u opgehaald en (schoon) terug gebracht.
Het bezorgen en ophalen van grotere materialen is mogelijk binnen een straal van 50 km rondom Wilp. Woont u verder weg, neem dan contact met ons op, om te bespreken wat er mogelijk is.
In overleg wordt er een datum en tijdstip voor het leveren en ophalen bepaald.

Voor het bezorgen en ophalen van materialen hanteren wij een tarief van € 0,28 per kilometer.

Hulp bij opbouwen / afbreken
Over het algemeen zijn onze materialen eenvoudig zelf op te zetten. Mocht je toch hulp bij het opbouwen en klaarzetten van de materialen willen, dan kunnen wij hier natuurlijk bij helpen. Hiervoor wordt een uurloon per uur en per persoon berekend.

Schoonmaken
Alle gehuurde materialen en themaboxen moeten na afloop 100% schoon en compleet afgeleverd worden. Mochten materialen niet schoon zijn of als er spullen niet compleet zijn, dan worden deze kosten aan de klant doorberekend. Voor het schoonmaken van de goederen wordt er 25% van de huurprijs berekend. Voor materialen die gemist worden, wordt de nieuwe aanschafprijs berekend.

Annuleren
Tot 14 dagen voor de levering kun je kosteloos annuleren. Van 14 tot 7 dagen voor levering brengen wij 25% van de huurprijs in rekening. Bij annulering tussen de 7 dagen en 48 uur voor levering brengen we 50% inrekening. Bij annulering binnen 48 uur voor levering hanteren wij annuleringskosten van 100%.

Weersinvloeden
Bij extreem slechte weersomstandigheden (storm, onweer etc) behouden wij het recht de huurovereenkomst, van b.v. tenten, te annuleren zonder dat dit de huurder het recht geeft om een schadevergoeding of enige andere vergoeding te vorderen. De door de verhuurder al ontvangen bedragen zullen volledig aan de huurder terug betaald worden. De verhuurder is hierover geen rente verschuldigd.  

Breuk, verlies of beschadigingen
Materialen, themaboxen en transportmiddelen worden bij terugkomst gecontroleerd, geteld en indien nodig schoon gemaakt . Ontbrekende of beschadigde goederen of verpakking kunnen achteraf in rekening worden gebracht.

Bij  beschadigde goederen wordt de prijs in rekening gebracht voor de reparatie van het product of (indien het product niet meer te repareren is) de prijs voor aanschaf van een nieuw product. Bij ontbrekende goederen wordt de prijs voor aanschaf van een nieuw product in rekening gebracht.

Betaling
De gehuurde materialen kunnen op de volgende manieren aan ons betaald worden:

1) Vooruitbetaling per bank. Het bedrag (inclusief de borg) dient minimaal 7 dagen voor de datum van ophalen/leveren op onze rekening te staan.
2) Contant op de dag zelf, bij het ophalen of het afleveren van de materialen (inclusief de borg).

Indien van toepassing kunnen kosten voor breuk en/of verlies, arbeidsloon, transportkosten en schoonmaakkosten achteraf in rekening worden gebracht door middel van een factuur.

Legitimatie
De huurder of een daartoe gemachtigd persoon dient een geldig legitimatiebewijs paspoort of rijbewijs te tonen bij het ophalen of bij het leveren van de materialen. 

Vragen en Advies
Heb je vragen of wil je meer informatie over onze materialen of themaboxen, stuur ons een mail of bel ons (06-48494619). Bellen bij voorkeur in de avonduren of van vrijdag t/m zondag overdag).