DIY bloemen

Bloemen maken je (tuin) feest af! En dan hoef je niet meteen te denken aan enorme boeketten in grote vazen, die je aan het eind van je feest verlept weg kunt gooien. Met 2 of 3 verschillende bloemen en wat grasssprieten in een klein vaasje ben je al een heel eind op weg. Neem b.v. een distelbloem met een margrietje en een graanstengel in een kleine vaasje en het begin is gemaakt! Wil je je mini boeketjes dicht bij huis verzamelen, kijk dan eens wat er in of rond je tuin bloeit. Een korenbloem, een takje van de lavendel, paardenbloem of misschien wel een tulp. Verzamel de kleuren en bloemen die je leuk vindt. Heb je nog een mooi leeg flesje staan? Haal het etiket eraf en je hebt een vaasje. Heel eenvoudig en op deze manier kost het je helemaal niets!

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.